Motorrijbewijspoint Nieuwkoop

Snel jouw motorrijbewijs halen in Nieuwkoop!

Nooit meer in de vervelende files! Of je nu het motorrijbewijs wilt gaan halen voor je werk of ontspanning, motorrijden doe je altijd met plezier.

Wil je snel en voordelig het motorrijbewijs gaan halen in Nieuwkoop? Ben je een starter of heb je al enige rijervaring met motorrijlessen opgedaan? Je hoeft nu niet meer verder naar een motorrijschool te gaan zoeken! Ook bij jouw in de buurt kun je bij Motorrijbewijspoint Nieuwkoop motorrijlessen volgen en helpen we je vanaf het eerste contact met het zo snel en goedkoop mogelijk halen van je gewenste motor rijbewijs.

Je kunt bij Motorrijbewijspoint Nieuwkoop naast de reguliere rijopleiding ook kiezen voor een snelcursus motorrijbewijs in 2 – 8 weken of voor het motor rijleskamp waarmee het motorrijbewijs in 1 week behaald kan worden.

De kwaliteit voor elke rijopleiding is gegarandeerd met onze ruime 25 jarige ervaring en het prima slagingspercentage van ruim 85%. De motorrijlessen voor het AVB gedeelte, de bijzondere verrichtingen krijg je op een eigen afgesloten terrein waarbij alle aandacht voor jouw is. Bij het AVD gedeelte, het rijden op de openbare weg, volgt de zeer ervaren rijinstructeur je met de volgmotor waardoor je heel doelgericht motorrijles krijgt. Je neemt daardoor niet teveel motor rijlessen!

Als je snel het motor rijbewijs in Nieuwkoop wilt halen worden de rijexamens AVB en AVD reeds voor aanvang van de motor rijopleiding voor je gereserveerd. Hierdoor kan je bij Motorrijbewijspoint Nieuwkoop snel afrijden voor je praktijkexamens. De rijopleiding start met een vrijblijvende rijtest. Door de rijtest te volgen weet je hoe je eigen leersnelheid is, hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten van het motorrijbewijs zullen gaan bedragen. Je kunt reeds een voordelige complete motorrijopleiding volgen vanaf € 945 inclusief de rijexamens AVB en AVD. Indien je start met 2 of meer personen ontvang je nog een extra korting! Naar wens kan je een rijopleiding met examengarantie nemen, de meerprijs is € 100.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest en maak gebruik van onze voordeel lespakketten!
Heb je nog vragen? Laat je dan bellen door Motorrijbewijspoint Nieuwkoop!