Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn motor rijopleidingen

Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn motor rijopleidingen

Snel en goedkoop motor rijbewijs halen betekent vrijheid in het doen en laten wat je wilt en niet meer afhankelijk zijn van de vele files. Hoe sneller je het motorrijbewijs kunt halen, des te beter. Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn geeft je de mogelijkheid om versneld je motorrijbewijs te halen en snel te starten met de vrijblijvende rijtest zodat je weet waar je aan toe bent, maatwerk dus! Met een compacte spoedcursus voor de motorrijlessen is het motorrijbewijs voor iedereen binnen handbereik!

De specialist in versnelde motorrijopleiding!

Motorrijschool Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn motor rijopleidingen is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de spoedrijopleiding voor het motor rijbewijs A. De ervaren rijinstructeurs zijn er volledig op gericht om jouw met degelijke motorrijlessen snel en vakbekwaam op te leiden voor het rijexamen AVB en AVD voor de A1, A2 en A categorie. De duur van de spoedcursus motorrijbewijs word bij aanvang van de rijopleiding door jezelf bepaald waarbij het reeds mogelijk is om met spoed het motorrijbewijs te halen in een 5 dagen of 10 dagen durende rijlescursus of in een periode van circa 2 tot 8 weken.

Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn motorrijopleidingen

Motorrijlessen, theoriecursus en examens AVB en AVD voor één vaste prijs!

Bij Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Of je versneld het spoed motor rijbewijs A nu in 5 tot 10 dagen wilt halen of kiest voor de 2 tot 8 weken durende spoedcursus motorrijbewijs: je betaalt altijd een vaste en voordelige prijs voor het rijlespakket welke het beste bij jouw past. Inbegrepen in het rijlespakket zijn de afgesproken motorrijlessen, de uitgebreide theoriecursus met de CBR gestelde examenvragen, het theorie examen A met examengarantie en het praktijkexamen AVB en AVD! Je hoeft je dus niet meer druk te maken over de kosten en kun je je volledig concentreren op het versneld halen van je motorrijbewijs. Indien je start met 2 personen krijg je nog een extra korting! Naar wens kan je een praktijk examengarantie bijkopen.

Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn draait niet alléén om snelheid!

Bij een degelijke spoed rijopleiding voor het motorrijbewijs is het niet alleen noodzakelijk om snel het rijbewijs A te halen, maar is ook belangrijk om veilig deel te kunnen nemen aan het steeds drukker wordende verkeer. Snelheid is niet het enige dat telt bij een spoedcursus voor het motor rijbewijs. Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn vindt betrouwbaarheid en deskundigheid zeer belangrijk zodat je voertuigbeheersing en verkeersdeelname op de motor dan ook optimaal is. Je krijgt dan ook uitsluitend motorrijles met een vaste ervaren motor rij-instructeur waardoor het slagingspercentage circa 85% bedraagt.

Jong motorpark voor alle categorieën!

De spoed motorrijlessen die je bij Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn kunt nemen worden gegeven op jonge motoren voor de categorie A, A2 en A1 die in goede staat van onderhoud zijn. Zo kan je motorrijles volgen op een Yamaha XJ6, een Honda CBF 500 of een KTM Duke 125, alle motoren zijn voorzien van ABS. Alle lesmotoren zijn erg wendbaar en handig in gebruik met de bijzondere verrichtingen. Tevens zijn ook enkele motoren geschikt voor grote langere mensen en ook zijn enkele motoren verlaagd waardoor de kleine personen vanaf 1.52 mtr. ook nog met de voeten aan de grond kunnen komen. Tevens kan je in de motorrijschool kosteloos gebruik maken van een motorjas, motorhelm en handschoenen.