Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn Spoedcursus motorrijlessen

Spoedcursus Motorrijbewijs in 2 - 8 weken!

Bespaar tijd en geld met de spoedcursus motorrijbewijs van Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn!.

Motorrijschool Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn biedt naast de reguliere motorrijopleiding ook motorrijlessen in een spoedopleiding voor het motorrijbewijs aan. Deze snelcursus motorrijlessen is erg populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een door je zelf aangegeven korte periode van 2 - 8 weken het motorrijbewijs snel te halen. Wil je nog sneller het motorrijbewijs behalen, dan kun je ook kiezen voor het motor rijleskamp.

Motorrijschool Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn verzorgd de versnelde spoedopleiding motorrijbewijs vanuit de regio's Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Langeraar, Leimuiden, Nieuwkoop, Rijnsaterswoude, Roelofarendsveen, Ter Aar, Woubrugge of Zwammerdam. Tijdens deze spoedcursus motorrijbewijs krijg je op een intensieve wijze motorrijlessen doordat de lessen korter op elkaar gepland zijn en leer je veel meer in een kortere periode. Dat scheelt je tijd en geld. Om te kunnen starten met de snelcursus motorrijbewijs A bij Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B of een theorie certificaat voor de motor.

Iedere spoedopleiding voor het motorrijbewijs begint bij Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn met een 2 uur durende vrijblijvende rijtest van 100 minuten waarvan de kosten € 85,00 bedragen. Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rij-instructeur, deze zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het motor rijden, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je beide rijexamens en wat de kosten van de complete cursus zijn. Op deze manier levert Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je daardoor snel waar je aan toe bent!

Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn spoedcursus motorrijlessen

Het praktijkexamen AVB en AVD

Bij aanvang van de spoedcursus voor het motor rijbewijs bij Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn staan de examendatums voor de motorexamens AVB en AVD al gepland. Deze kan je na de rijtest direct laten vastleggen. De versnelde motor rijopleiding A is reeds mogelijk vanaf 2 - 8 weken en je kunt direct starten met het nemen van de motorrijlessen. Je krijgt motorrijles van een vaste ervaren rij-instructeur die je op de weg volgt met een volgmotor. Hierdoor leer je veel meer in een korte tijd en is de slagingskans bij het AVD gedeelte circa 85%.

Motorrijbewijspoint Alphen aan den Rijn streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor jouw motorrijbewijs. De motoropleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motorrijlessen snel alle vaardigheden die van je op de examens AVB en AVD worden verwacht. Voor de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs!

De kosten

De spoedcursus voor het motorrijbewijs in 2 - 8 weken zijn er al vanaf € 945,00 inclusief de beide praktijkexamens AVB en AVD. Start je met 2 personen dan ontvang je nog een extra korting. Naar wens kan er een examengarantie worden bijgekocht tegen een beperkte meerprijs van € 100,00.

Bekijk de volledige prijslijst.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest!